Bob den Boer BV is per direct op zoek naar een BOORMEESTER

maar ook aankomend talent is van harte welkom

 

Bob den Boer BV Boortechniek is al jarenlang de specialist op het gebied van ondergrondse infrastructuur. Met name op het gebied van horizontaal gestuurd boren. Vele snelwegen, spoorwegen, fietspaden maar ook waterwegen, kanalen zijn onder boord naar tevredenheid van grote én kleine de opdrachtgevers. Het familie bedrijf is volledig gecertificeerd.

 


 

Boormeester:

Je draagt de verantwoording voor het uitvoeren van horizontaal gestuurde boringen. Je meet de locatie van de boring middels een GPS-meetsysteem. Houdt controle over het boorproces en bent onderdeel van de boorploeg. Je verzorgt de projectadministratie op een boorwerk. Je hebt contact met klanten, werkvoorbereider en de werkzaamheden worden in overleg met de uitvoerder uitgevoerd.

 

Profielschets:

Je beschikt minimaal over VMBO werk- en denkniveau. Je hebt een diploma Boormeester Gestuurd Boren (HDD) en een VCA Basis certificaat. Bij voorkeur in het bezit van rijbewijs CE. Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in Grond- Weg- en Waterbouw als (assistent)boormeester. Daarnaast beschik je over leidinggevende capaciteiten en beheers je het Nederlandse in woord en geschrift. Hebt technisch inzicht en geen 9 tot 5 mentaliteit. Je kunt overzicht houden, prioriteiten stellen en bent kosten- en kwaliteitsbewust.

 

Wij bieden:

  • Dynamiek, uitdaging en ruimte voor ambitie
  • Een enthousiast team van collega’s
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Diverse opleidingsmogelijkheden

 


 

Ik ben aankomend boortalent:

Je beschikt over werkervaring maar je wilt jezelf verder ontwikkelen. Dat kan bij Bob den Boer prima. Werk en opleiding gaat bij ons hand in hand. Je kunt altijd bij je ervaren collega’s terecht voor het juiste antwoord op je vragen.

 

Wordt jij onze nieuw boormeester of wil je werken en leren combineren om boormeester te worden?

 

Stuur dan snel je sollicitatiebrief en CV naar info@BobdenBoer.nl of per post naar Provincialeweg 9b, 2861GH Bergambacht. Natuurlijk kun je ook contact opnemen met Bart den Boer, telefoon: 0182-511412 of 0620190110.

Bob den Boer BV        Provincialeweg 9b        2861 GH Bergambacht        Tel. 0182 – 511 412        E: info@bobdenboer.nl

algemene voorwaarden